Πιστοποιητικά SSL

Πιστοποιητικά SSL για ασφάλεια στις online συναλλαγές σας!

Παραγγείλετε σήμερα το δικό σας SSL πιστοποιητικό με μόνο €29,41 / έτος!

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Πιστοποιητικό RapidSSL!

Ασφαλίστε τον ιστότοπό σας με ένα RapidSSL Certificate που σας προσφέρει η ProWebSector για ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους πελάτες σας.

 

Σχετικά με τα SSL Certificates:

Τι είναι το SSL και γιατί μου χρειάζεται;
To SSL (Secure Sockets Layer) είναι κρυπτογραφικό πρωτόκολλο που παρέχει ασφάλεια για επικοινωνίες μέσω δικτύων, όπως και το διαδίκτυο. Αρκετές εκδόσεις του πρωτοκόλλου αυτού ποικίλλουν σε χρήση, όπως σε φυλλομετρητές (web browsing) για την πλοήγηση στον παγκόσμιο ιστό (www), ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), διαδικτυακό τηλεομοιότυπο (internet faxing), VoIP κλπ.
Γιατί η σελίδα μου χρειάζεται Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL;
Ο βασικός λόγος είναι ότι όταν έχετε μία ιστοσελίδα μέσω της οποίας μεταδίδονται πληροφορίες ευαίσθητης φύσεως (όπως προσωπικά δεδομένα, αριθμοί πιστωτικών καρτών για την πραγματοποίηση οικονομικών συνναλαγών όπως σε e-shops κλπ), καθίσταται απαραίτητη η εγκατάσταση Πιστοποιητικού Ασφαλείας SSL για την ορθή λειτουργία των όποιων πληροφοριακών “συναλλαγών” μέσω διαδικτύου. Παραδείγματος χάριν, τα πιστοποιητικά ασφαλείας είναι απαιτούμενα από όλες τις τράπεζες για την παροχή ειδικών modules για τη ρύθμιση της σελίδας σας για πληρωμές μέσω διαδικτύου.

Στην ProWebSector σας παρέχουμε την οικονομική και άνετη λύση με πιστοποιητικά RapidSSL. Παραγγείλετε ΤΩΡΑ το δικό σας πιστοποιητικό ασφαλείας πατώντας το κουμπί παραγγελίας:

Πόσο θα μου στοιχίσει;
Το κόστος για τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL ανέρχεται σε μόνο 29.41 € / έτος (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).